OVER MIJ

Mijn naam is (mw) Ton Leenen-Leijten, geboren in 1962.

In 2007 besloot ik het roer om te gooien; ik startte met de opleiding Chinese Geneeskunde aan de Qing-Bai academie in Nijmegen. Na een basisjaar ben ik me vervolgens gaan specialiseren in Acupunctuur. In 2011 heb ik mijn diploma behaald. 

Na mijn acupunctuurstudie heb ik de kans gekregen om werkervaring op te doen in een acupunctuurpraktijk.  Ik heb hier veel gezien en geleerd. Anderhalf jaar later besloot ik zelf een praktijk te beginnen; een praktijk waarin ik de nadruk kan leggen op zaken die ik belangrijk vind. Tijd, rust en aandacht tijdens de behandeling in een prettige omgeving werken zowel voor de cliënt als voor mij prettig.  

In 2013/2014 heb ik aan de Guasha Opleidingen Santai een opleiding tot guashatherapeut gevolgd; een perfecte aanvulling op mijn acupunctuuropleiding. Ik ben ervan overtuigd dat guasha meer bekendheid zal krijgen, omdat het voor veel mensen een hele prettige en effectieve therapie is. Onder de titelpagina SANTAI GUASHA kunt u meer informatie over deze therapie lezen.

Uiteraard beschik ik over Westerse Medische Basiskennis en een E.H.B.O.-diploma. Zodoende ben ik goed onderlegd om mijn cliënten optimaal te kunnen begeleiden. 

 

Fotografie Elaine Vogelaar