OP 1 MAART 2021 IS ACUPUNCTUURLIJK VERHUISD NAAR HEESEIND 21 IN NULAND.

Een prachtige locatie in natuurgebied KARREGAT!

 

WELKOM bij ACUPUNCTUURLIJK, praktijk voor Natuurgeneeskunde

WAARVOOR KUNT U BIJ MIJ TERECHT?

U kunt bij mij terecht voor een Natuurgeneeskundige behandeling in de vorm van een acupunctuurbehandeling of een (Santai) guashatherapie. Beide natuurgeneeskundige therapieën werken vanuit de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG). TCG heeft een bredere kijk op medische problemen; zij kijkt niet alleen naar de klacht, maar ook naar de gehele mens erachter. TCG ziet het lichaam als geheel (holistische visie) en ziet de relatie tussen lichaam en geest. Het is belangrijk om niet alleen de symptomen van de klacht te behandelen, maar ook de oorzaak te achterhalen. Zodoende kan de klacht vanuit de oorsprong worden aangepakt. Dit vergt meestal meerdere behandelingen, maar heeft als voordeel dat klachten minder snel of niet terugkomen. Bovendien hebben beide behandelingsmethoden een preventieve werking en kunnen zij eveneens de natuurlijke weerstand vergroten.

Omdat ik het erg belangrijk vind om mijn cliënten een goede complementaire zorg te bieden, ben ik aangesloten bij ZHONG. Met een ZHONG therapeut heeft de cliënt de zekerheid van een kwalitatieve, natuurgerichte vorm van zorg. Net zoals veel ZHONG therapeuten beschik ik over verschillende methodieken om mijn cliënten met hun gezondheid te kunnen helpen. Ik benader ieders situatie vanuit het holistische uitgangspunt, wat concreet betekent dat er, afhankelijk van de situatie, verschillende methodes kunnen worden gehanteerd. Ik stel een behandelplan op, zodat helder is wat de cliënt van mij (mijn behandelingen) kan verwachten. Onder titelpagina 'Vergoeding / ZHONG kunt u meer informatie over vinden.                                                                                                                                                                              

Wellicht heeft u klachten waarbij u het idee heeft dat acupunctuur of guashatherapie zou kunnen helpen. Of bent u op zoek naar een alternatieve behandeling voor klachten waar u in de reguliere gezondheidszorg niet verder mee kan worden geholpen. Kijk eens rond op mijn website; mogelijk is ACUPUNCTUURLIJK iets voor u. Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact met mij op. 

ACUPUNCTUURLIJK ligt in natuurgebied Karregat; deze boslocatie draagt zeker bij aan het helingsproces :-). 

In verband met het CORONAVIRUS volgt ACUPUNCTUURLIJK de richtlijnen op van de overheid, het RIVM en de GGD. 

Extra CORONA maatregelingen waarbij we samen zorg dragen voor een veilige (werk)situatie: we verwelkomen elkaar met een glimlach en niet met een hand; voor en na de behandeling houden we zoveel mogelijk afstand; voorafgaand aan de behandeling worden (milde) gezondheidsklachten gemeld; dragen we beiden een mondkapje (er zijn mondkapjes aanwezig); na de behandeling wordt alles in de praktijk gedesinfecteerd en geventileerd; betaling geschiedt bij voorkeur contactloos.